Site Terms

Изберете болница по специалност или по административна област

contentmap_module

Можете да се абонирате за коментарите за всяка една от болниците. Това ще Ви позволи да получавате на посочения eлектронен адрес всяка нова информация за болницата. Можете да се абонирате или да премахнете абонамента по всяко време.

За да се абонирате за болница трябва да сте регистрирани на сайта. Регистрацията може да стане от менюто регистрация горе в ляво на сайта или с акаунт от социалните мрежи, което меню става достъпно когато гласувате за дадена болница.  


За нас

logo emailТози сайт се поддържа от Сдружение „Център за защита правата в здравеопазването“. Сдружението е независима, неправителствена организация, регистрирана в Софийски градски съд на 08.10.2007г. по ФД № 14322/07. ЦЗПЗ е вписан в Регистъра на министерството на правосъдието, като юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза.
Изградихме център за обща и специализирана информация и консултации по въпросите на здравеопазването и осигуряването. Предоставяме правни консултации и защита на колективните и индивидуалните права по административен и съдебен ред. Оказваме въздействие и контрол, чрез правни средства и способи, върху дейността на здравната администрация. Изготвяме анализи на нормативната уредба и предложения за промени. Още за нас можете да научите на сайта ни – www.czpz.org

Докладвай за проблем

Докладвай за проблем