Featured
Регистрация

Можете да се абонирате за коментарите за всяка една от болниците. Това ще Ви позволи да получавате на посочения eлектронен адрес всяка нова информация за болницата. Можете да се абонирате или да премахнете абонамента по всяко време.

Ако сте пациент и сте затруднен да изберете болница, в която да се лекувате, нашият сайт може да ви помогне да се ориентирате. Тук ще намерите кратка информация за всички болници в страната, вида на отделенията, адреса и карта с разположението на болницата.

Болните не са експерти и не е нужно да са. Ние оценихме всяка от болниците в страната по 10 обективни и проверими критерии, свързани с правата на пациентите и отношението към тях. За съжаление болниците не предоставят медико-статистическите си показатели, за да можем да ги оценим.

Вижте мнението на други пациенти и тяхната оценка по 7 показателя. Всяко мнение е субективно, за това не забравяйте – целта на тази класация е да ви ориентира, а не да вземе решението вместо Вас. Колкото повече мнения и оценки има, толкова по-обективен е сбора от тях. Ние предоставяме платформата, останалото зависи от вас.

Оценката на редактора е направена от Администратора на сайта на базата на 10 обективни и проверими критерии. Източник на информацията е Интернет страницата на всяка болница. За всеки критерий се присъжда по 1/2 звезда.

Всички болници на картата на България

contentmap_module

За нас

logo emailТози сайт се поддържа от Сдружение „Център за защита правата в здравеопазването“. Сдружението е независима, неправителствена организация, регистрирана в Софийски градски съд на 08.10.2007г. по ФД № 14322/07. ЦЗПЗ е вписан в Регистъра на министерството на правосъдието, като юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза.
Изградихме център за обща и специализирана информация и консултации по въпросите на здравеопазването и осигуряването. Предоставяме правни консултации и защита на колективните и индивидуалните права по административен и съдебен ред. Оказваме въздействие и контрол, чрез правни средства и способи, върху дейността на здравната администрация. Изготвяме анализи на нормативната уредба и предложения за промени. Още за нас можете да научите на сайта ни – www.czpz.org

Докладвай за проблем

Докладвай за проблем