Начало
Регистрация

Добре дошли на сайта, на който пациентите оценяват болниците!

  • Информиран избор


    Направихме този сайт за Вас, пациенти. Тук можете да намерите полезна информация за всички болници в страната. Вижте мнението и оценката на други пациенти, вземете предвид и оценката на редактора. Това ще ви помогне да направите информиран избор къде да се лекувате. Отделете малко време и се информирайте!

  • Обратна връзка


    Можете да помогнете за информирания избор на други, като дадете своето мнение и оценка за болницата, в която сте били лекувани или имате преки впечатления от нея. Споделете с Вашите близки и приятели за тази възможност, защото колкото повече пациенти участват в оценката на болниците, толкова по-обективна ще е тя. Така помагате на другите, нуждаещи се от медицинска помощ и на лекарите, като им посочите от кое сте доволни и от кое не.

Какъв е смисълът?

Ако сте пациент и сте затруднен да изберете болница, в която да се лекувате, нашият сайт може да ви помогне да се ориентирате. Тук ще намерите кратка информация за всички болници в страната, вида на отделенията, адреса и карта с разположението на болницата.

Болните не са експерти и не е нужно да са. Ние оценихме всяка от болниците в страната по 10 обективни и проверими критерии, свързани с правата на пациентите и отношението към тях. За съжаление болниците не предоставят медико-статистическите си показатели, за да можем да ги оценим.

Вижте мнението на други пациенти и тяхната оценка по 7 показателя. Всяко мнение е субективно, за това не забравяйте – целта на тази класация е да ви ориентира, а не да вземе решението вместо Вас. Колкото повече мнения и оценки има, толкова по-обективен е сбора от тях. Ние предоставяме платформата, останалото зависи от вас.

Оценка на редактора

Оценката на редактора е направена от Администратора на сайта на базата на 10 обективни и проверими критерии. Източник на информацията е Интернет страницата на всяка болница. За всеки критерий се присъжда по 1/2 звезда. Още ...

Абонамент

Можете да се абонирате за коментарите за всяка една от болниците. Това ще Ви позволи да получавате на посочения eлектронен адрес всяка нова информация за болницата. Можете да се абонирате или да премахнете абонамента по всяко време. Още ...

contentmap_plugin
Адрес: гр. Враца, ул. "Скакля" № 6
parva chastnaБрой легла: 66
Управител: д-р Пламен Блажев
Интернет сайт: www.orthopedic-clinic-vr.com
Телефон: 0885688124, Email:
Отделения:
0.0/5 от 0 гласували.
1.0/5 Оценка на редактора.
  • Чистота и удобство
  • Информация и документи
  • Сестрински грижи
  • Резултат от лечението
Общ рейтинг
Свидетел на дискриминация
Препоръчва болницата
Нерегламентирани плащания
Болницата има Интернет сайт, email, телефон  да
 Имената на лекарите са публикувани  да
 Цени на медицински услуги са показани  не
 Има информация за пътя на пациентите  не
 Има процедура за жалби на пациентите  не
 Има данни за повторни хоспитализации  не
 Има данни за регистрираните ВБИнфекции  не
 Има данни за смъртността в болницата  не
Има процедура/кабинет за борба с болката не
Има документи, подписвани от пациенти не

Споделянето на мнение е лесно, като 1-2-31.

Изберете болницата, за която искате да гласувате. Можете да избирате по области или по специалността и да търсите по името.

2.

Влезте с профил от социалните мрежи или се регистрирайте безплатно на сайта. Дайте своята оценка и напишете мнението си.

3.

Попълнете анкетата и споделете впечатленията си. Можете да качите до 3 снимки или документи. Можете  да се абонирате за новини от болницата.
 Всички болници на картата на България

contentmap_module

За нас

logo emailТози сайт се поддържа от Сдружение „Център за защита правата в здравеопазването“. Сдружението е независима, неправителствена организация, регистрирана в Софийски градски съд на 08.10.2007г. по ФД № 14322/07. ЦЗПЗ е вписан в Регистъра на министерството на правосъдието, като юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза.
Изградихме център за обща и специализирана информация и консултации по въпросите на здравеопазването и осигуряването. Предоставяме правни консултации и защита на колективните и индивидуалните права по административен и съдебен ред. Оказваме въздействие и контрол, чрез правни средства и способи, върху дейността на здравната администрация. Изготвяме анализи на нормативната уредба и предложения за промени. Още за нас можете да научите на сайта ни – www.czpz.org

Още от ЦЗПЗ

Здравни новини
Право&Здраве
Посетет нашия информационен сайт
Вижте последните здравни новини
Прочетете обективни коментари
X
 
Контрол на качеството
НСВОК
Kонтрол на качеството
на клиничните лаборатории
Станете част от голямото семейство
X
 
 
Докладвай за проблем

Докладвай за проблем